Voor Sensiplan-gebruikers

Na het volgen van de Sensiplan-cursus ben je in principe voorbereid voor de rest van je vruchtbare leven! Zit je toch nog met vragen? Neem dan gerust contact op met de consulent bij wie je de cursus gevolgd hebt of anders met het secretariaat.
Op deze pagina’s vind je handige links die je misschien nodig hebt.

Sensiplan cycluskaart:

Sensiplan cycluskaart
Sensiplan cycluskaart bij borstvoeding

Nieuwe thermometer nodig?

Oud-cursisten kunnen hier een nieuwe digitale thermometer bestellen.

Consult tijdens borstvoeding of overgang

Heb je de Sensiplan-cursus gevolgd en heb je behoefte aan een extra begeleidingsmoment in voorbereiding op (of tijdens) de borstvoedingsperiode of de overgang / pre-menopauze? Tijdens deze perioden van hormonale verandering gelden aangepaste regels. Je kunt een speciaal consult volgen om in deze bijzondere levensfasen begeleiding te krijgen van en Sensiplan-consulent.

Ervaringen delen

Vind je het leuk om ervaringen uit te wisselen en in contact te komen met andere Sensiplan-gebruikers? Word dan lid van onze besloten Facebook-groep voor (oud)cursisten. Wanneer je een verzoek doet om lid te worden, wordt je gevraagd bij welke consulent en wanneer je de Sensiplan-cursus hebt gevolgd. Wij kijken dit na in onze administratie en voegen je dan toe!

Zelf consulent worden?

Ben je een enthousiaste Sensiplan-gebruiker en lijkt het je leuk om deze waardevolle kennis door te geven aan anderen? Er is vraag naar consulenten in het hele land! Lees hier meer over de opleiding tot sensiplan®consulent en de voorwaarden. Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op met het secretariaat om meer te weten.