“Aangezien ik absoluut niet meer terug wilde naar de hormonen was ik vastbesloten om dit tot op de bodem uit te zoeken.”

Ik was al een paar jaar gestopt met de pil maar was mij helemaal niet bewust van mijn eigen cyclus. Via een oosterse filosofiecursus kwam dit pas op mijn pad en dit vond ik zo interessant dat ik gelijk ben begonnen met het tracken van mijn cyclus. Zodoende wekte dit ook mijn interesse voor vruchtbaarheidsbewustzijn aan en aangezien ik absoluut niet meer terug wilde naar de hormonen was ik vastbesloten om dit tot op de bodem uit te zoeken. Ik ging op zoek naar de beste methode van de natuurlijke anticonceptiemethodes en zo kwam ik vanzelf terecht bij Sensiplan. Toevallig was een kennis consulent voor Sensiplan en gezien de reisafstand heb ik bij haar de cursus online kunnen volgen. Dit beviel mij erg goed. Ik vond het super interessant en vond het zelfs jammer toen de cursus eenmaal voorbij was. Inmiddels track ik mijn cyclus bijna 3 jaar, waarvan ik nu al 2,5 jaar de Sensiplan-methode gebruik. Om deze waardevolle kennis verder te kunnen delen ben ik zelf ook Sensiplan-consulent geworden. Mijn man is ook grote voorstander van de methode en weet er inmiddels alles van. Naar mijn idee super mooi om als koppel beide bewust te zijn van de gedeelde vruchtbaarheid. We zijn er super blij mee en willen niet meer anders!

Charissa en Paul