“Ik had last van vervelende bijwerkingen van de pil.”

Al een langere tijd was ik op zoek naar een alternatief voor de hormonale anticonceptiepil. Ik had last van vervelende bijwerkingen en zocht een oplossing die minder impact heeft op mijn lichaam. Toen wij hoorden over Sensiplan wisten wij niet goed wat we hiervan moesten verwachten, het klonk erg goed, maar wel vroegen wij ons af of deze methode wel voldoende betrouwbaar is. 

Samen hebben we de cursus gevolgd en vonden dit vanaf het begin erg logisch en begrijpelijk. Nu gebruiken wij 1,5 jaar de Sensiplan methode met veel vertrouwen en onze ervaring is erg positief. Natuurlijk is het wel even wennen in het begin, maar als je allebei achter de methode staat is onze ervaring dat dit zeker goed komt en je relatie hierdoor versterkt wordt. 

Omdat ik zo enthousiast ben over Sensiplan ben ik consulente geworden, zodat ik deze positieve ervaring met veel andere vrouwen en stellen kan gaan delen! 

Heb je vragen over Sensiplan? Ik help je graag! 

Niek en Elize

Elize Koldenhof is consulente in Deventer