“Ik wilde de eerste les nog even afwachten voordat ik mijn koperspiraal eruit liet halen.” 

Al enige jaren was ik semi-actief op zoek naar een alternatief voor anticonceptie zonder hormonen of de ongewilde bijwerkingen van de koperspiraal die ik had. Uiteindelijk kreeg ik via een therapeut de tip om de website van Sensiplan eens even te bekijken. Ik wilde de eerste consultatie nog even afwachten voordat ik mijn koperspiraal eruit liet halen. Na deze eerste les begreep ik pas waarom en hoe deze methode werkt. Dat het betrouwbaar is werd mij ook duidelijk, dat is ook eigenlijk vrij logisch. Ik heb ontzettend veel geleerd en ook beseft hoe weinig ik hiervoor wist. Mijn vriend ging ook mee en is ook enthousiast geworden.
Uiteindelijk heb ik besloten de opleiding tot consulent te volgen vanuit een gevoel andere mensen gelegenheid te geven dit ook te leren. Het geeft je de verantwoordelijkheid terug in plaats van dit over te laten aan (in mijn geval) de pil of de koperspiraal.

Nathalie Sombroek en haar partner Rein.
Nathalie is consulent in Koedijk (Noord-Holland)