“Ik heb zoveel over mijn eigen lichaam geleerd, en ben er hierdoor nog meer van gaan houden.”

18 cycluskaarten verder en ik word steeds enthousiaster over Sensiplan. Binnenkort hoop ik dit met nog meer mensen te kunnen delen en geef ik de cursus zelf. 

Ik heb de afgelopen tijd zo veel over mijn eigen lichaam geleerd en ben er hierdoor nog meer van gaan houden, en dat gun ik iedereen. 

Bij hormonale anticonceptie wordt een cyclus als het ware ‘uitgezet’. Dit kan veel invloed hebben op je emoties en veel lichamelijke processen waarvan je je waarschijnlijk niet bewust bent. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik de afgelopen periode ben ‘aangezet’ en dit komt omdat ik mijn cyclus iedere maand beter leer kennen. 

Ik ben iedere keer verwonderd over de werking van mijn eigen lichaam en de duidelijke signalen die zij geeft. Dit heeft mij geïnspireerd om de consulenten-opleiding te gaan volgen. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!

Judie Muilwijk (consulente in Amsterdam)