“De natuurlijke vorm van gezinsplanning sprak ons aan.”

De Sensiplan-cursus is echt een aanrader! Mijn man en ik hebben de cursus via beeldbellen gevolgd wegens de Corona-maatregelen. De natuurlijke vorm van gezinsplanning sprak ons aan. We vonden het wel spannend hoe dit zou zijn. Is Sensiplan wel echt betrouwbaar? Zouden we na afloop van de cursus genoeg kennis hebben om de vruchtbare en onvruchtbare perioden te herkennen? Beide vragen kunnen we nu volmondig met ‘ja’ beantwoorden. De vier cursusavonden vonden wij leerzaam en gezellig.
In deze avonden heb ik veel geleerd over mijn lichaam en hoe vruchtbaarheid en bevruchting werkt. Ik leerde stap voor stap mijn lichaamssignalen te herkennen en interpreteren. Juist doordat ik mijn conclusies niet trek op basis van één signaal, maar door dubbele controle van verschillende feiten, voel ik me bekwaam in het inzetten van Sensiplan. Ook is de gedachte geruststellend dat we onze consulente altijd kunnen benaderen wanneer we vragen hebben. Al met al is de Sensiplan-methode betrouwbaar en praktisch en de betrokken personen zijn toegankelijk, meedenkend en kundig.

Roos en Koen