“Ik had deze cursus echt 20 jaar eerder willen doen. Dat had een hoop hormonen en spiraaltjes-klachten gescheeld.”

Sensiplan is een prachtige methode, die veel meer bekend zou moeten zijn! Deze methode zou in het standaardlijstje bij de pil, het spiraaltje en het condoom thuishoren. Er zou veel meer bekendheid aan gegeven mogen worden, bijvoorbeeld via huisartsen, verloskundigen en ook middelbare scholen. Door het volgen van de cursus zijn alle puzzelstukjes in elkaar gevallen. De lichaamssignalen waren voor mij niet onbekend, maar nu heb ik geleerd hoe ik ze moet “lezen” en door het toepassen van de regels weet ik nu waar ik zit in mijn cyclus. Het voelt heel natuurlijk. Ik had deze cursus echt 20 jaar eerder willen doen. Dat had een hoop hormonen en spiraaltjes-klachten gescheeld.

Mieke, 39 jaar.