“Het voelt super empowering om zelf volledige verantwoordelijkheid over je vruchtbaarheid te kunnen nemen.”

Na een lange zoektocht naar een fijne en natuurlijke anticonceptiemethode, ben ik heel blij dat Sensiplan op mijn pad is gekomen! Wat zou ik graag eerder hebben geweten dat er een betrouwbare natuurlijke anticonceptiemethode bestaat! Dat had me veel pijnlijke en teleurstellende ervaringen met andere onnatuurlijke methoden kunnen besparen.

Met de Sensiplan-methode heb ik eindelijk leren vertrouwen op het interpreteren van mijn lichaamssignalen en weet ik hoe deze gelinkt zijn aan de werking van de maandelijkse biologische en hormonale cycli van mijn lichaam. Toen ik hier in de cursus over leerde, durfde ik er eerst bijna niet in te geloven, maar naarmate mijn vertrouwen en enthousiasme groeide, wilde ik graag bijdragen aan het verspreiden van deze waardevolle kennis. Dit lichaamsbewustzijn gun ik elke vrouw!

Het voelt namelijk super empowering om zelf volledige verantwoordelijkheid over je vruchtbaarheid te kunnen nemen met deze kennis en niet (meer) afhankelijk te zijn van andere middelen. Ook is een fijne bonus door (bijna) dagelijks bewust te zijn van je lichaamssignalen, dat je niet alleen weet wanneer je vruchtbaar bent en wanneer niet, maar ook dat je cyclus een waardevolle spiegel wordt van hoe je in je vel zit.

Salina Berentsen (consulente in Arnhem)