“Al 12 jaar samenwerken met mijn lichaam.”

Ik ben al bijna twaalf jaar heel blij met de Sensiplan methode. Wat ik er erg fijn aan vind is dat het mij kennis en inzicht heeft gebracht over mijn lichaam en wat zich er daarbinnen allemaal afspeelt. Er gebeurt zoveel in ons lichaam qua hormonen en cyclische processen en het is allemaal zo goed geregeld, we weten alleen vaak (nog) niet hoe we dat kunnen interpreteren. Dat samenwerken met mijn lichaam in de plaats van het onderdrukken vind ik echt een rijkdom en ik ben heel gemotiveerd meer mensen te laten kennismaken met deze methode. Ik vind het enorm waardevol om mensen te ondersteunen in hun leerproces op een persoonlijke manier die voor hen past. Elk meisje en vrouw (en man) zou dit moeten weten, zodat je je eigen keuzes kan maken over de anti-conceptie methode die bij jou past. Ik gun iedereen deze kennis!

Janneke Aronson