“Omdat het seksuele contact in het begin na ons trouwen niet altijd gemakkelijk ging verwachtten we niet dat we snel zwanger zouden raken.”

Omdat het seksuele contact in het begin na ons trouwen niet altijd gemakkelijk ging verwachtten we niet dat we snel zwanger zouden raken. Daarom hebben we de Sensiplan-cursus gevolgd. Dit hebben we met veel interesse gedaan en werden daarin vriendelijk en professioneel begeleid door onze consulente.

Mede dankzij de cursus kregen we inzicht in allerlei factoren die bijdragen tot een hogere of juist minder hoge kans om zwanger te worden.

Uiteindelijk kunnen we vol vreugde mededelen dat we, aan het einde van de cursus, in verwachting zijn geraakt :). We willen God in de eerste plaats hiervoor danken en zijn heel blij met de begeleiding die we bij Sensiplan hebben mogen ontvangen.

Job en Iris, 34 jaar.