“Mijn vriendinnen hadden er geen vertrouwen in dat het ging lukken omdat ik nogal een chaotisch persoon ben maar dat viel alles mee.”

We volgen Sensiplan nu bijna 1 jaar en zijn erg blij met de methode. We zijn de cursus begonnen voor we gingen trouwen. Daarvoor gebruikte ik geen anticonceptie. In het begin vonden we het wat spannend ook omdat je je eigen cyclus moet leren kennen en vertrouwen moet krijgen in de methode. Mijn vriendinnen hadden er geen vertrouwen in dat het ging lukken omdat ik nogal een chaotisch persoon ben maar dat viel alles mee. Nu we de methode ons eigen hebben gemaakt kost het ons weinig moeite en kunnen we op een natuurlijke manier genieten van elkaar. Daarnaast hebben we meer begrip voor elkaar (ons lichaam) gekregen omdat we beter snappen hoe vooral een vrouwelijk lichaam werkt. De cursusavonden hebben we als prettig, leuk en leerzaam ervaren, geen vraag was te gek. Ook als je na een cursusavond een vraag had kon je de consulente altijd benaderen en dacht ze met je mee. Na een jaar deze methode gebruiken, zouden we het iedereen aanraden!

Anne en Roelof