“Je lichaam is wonderlijk geschapen en als je goed weet hoe het functioneert is dat mooi en geeft het zelfvertrouwen.”

In 2013 hebben mijn man en ik de basiscursus Sensiplan gevolgd. Daar was ik zo enthousiast over dat ik tegen mijn man zei: “Deze cursus zou ik ook wel willen geven.”

Sensiplan sluit goed aan bij mijn medische interesse. Gelukkig is de cursus tot consulent goed te combineren met mijn opleiding geneeskunde, ik ben nu derdejaars.

Ik vind Sensiplan een prachtige methode om om te gaan met vruchtbaarheid, daarom wil ik deze kennis graag doorgeven aan anderen.

Het bijzondere aan deze methode vind ik dat je zelf verantwoordelijk en bewust betrokken bent bij je vruchtbaarheid. Je lichaam is wonderlijk geschapen en als je goed weet hoe het functioneert is dat mooi en geeft het zelfvertrouwen. Het is prettig dat het mogelijk is om betrouwbaar om te gaan met je vruchtbaarheid zonder dat je hormonen of condooms nodig hebt.

Corieke van der Bas-Wolvers (Consulente in Woudenberg)