“Het is fijn dat Sensiplan niet alleen iets is wat je als vrouw niet mag vergeten zoals de pil, maar dat het echt iets van ons samen is.”

Sensiplan bevalt ons erg goed. Het begon gelijk al met een fijne cursus, we hadden een kleine groep zodat er ook alle ruimte was voor vragen. Als ons iets niet duidelijk was konden we trouwens ook altijd contact opnemen via de mail met de cursusleider. De eerste maanden na de cursus konden wij ook de cycluskaarten opsturen, deze kregen wij voorzien van feedback weer terug.

Het is fijn dat Sensiplan niet alleen iets is wat je als vrouw niet mag vergeten zoals de pil, maar dat het echt iets van ons samen is: je praat er samen over, kijkt samen naar de cycluskaarten enz. Wij doen nu bijna een jaar aan Sensiplan, het achterliggende jaar is prima bevallen. Voor ons is gebleken dat Sensiplan een zeer betrouwbare anticonceptie methode is waarbij je ook je eigen lichaam beter leert kennen!

Anoniem