“De opleiding tot consulent heb ik als positief en leerzaam ervaren.”

Wat ik mooi en interessant vind aan Sensiplan, is dat je je eigen lichaam leert kennen. Het is mooi om te zien hoe je lichaam werkt en wat je aan bepaalde lichaamssignalen kunt aflezen. Omdat ik hier zelf enthousiast van werd, leek het me heel leuk om dit ook aan anderen aan te leren en hen te begeleiden in dit proces. De opleiding tot consulent heb ik als positief en leerzaam ervaren. Je leert veel extra dingen, die je niet in de basiscursus leert. Daarnaast is er veel afwisseling tussen theorie en praktijk. De stage was spannend, omdat je er verantwoordelijk voor bent dat anderen de methode goed aanleren, maar het was ook gaaf om echt zelf de cursus te kunnen geven, een band op te bouwen met je cursisten en te zien hoe ze zelf steeds meer leerden en ook enthousiast werden!

Marjolein van der Spek (Consulente in Waddinxveen)