“De kennis van Sensiplan geeft een hoop rust.”

Mijn man en ik hebben samen de cursus gedaan, nadat ons 4de kindje geboren was. Het was een fantastische cursus, omdat je zoveel moois van je lichaam leert. Wat een groot wonder, hoe het allemaal fantastisch op elkaar afgestemd is!! Dat op zich is al de moeite waard. Daarom zal ik elk stel deze cursus willen aanraden. Alles word nog mooier! De cursus verliep prettig, we hadden ook een fijne groep. Een beetje open zijn is ook wel leuk… maar hoeft helemaal niet.

Omdat ik ging leren wat de vruchtbaarste periode is, en de onvruchtbare periode, kan ik/ kunnen we zekerder zijn, en bewust hiermee omgaan. Wij kiezen voor combinatie met condoom, beetje makkelijk 🙂 maar ook helemaal alleen Sensiplan zal juist zeker prachtig zijn. Ook het temperaturen doe ik alleen in de periode naar de vruchtbaarheid toe. Het is vrij duidelijk als je het consequent noteert… en eerlijk gezegd, nu ik mijn lichaam beter ken, zie je e.e.a. een beetje aankomen en durf je wat meer ‘risico’ (fout woord, maar toch) te nemen. Het geeft een hoop rust.

Anoniem