“Sensiplan was precies wat ik zocht, een methode die niet in de cyclus en de werkingen van het lichaam ingrijpt.”

Nadat ik de pil en de NuvaRing had geprobeerd wilde ik geen hormonale anticonceptie meer gebruiken. Ik voelde me door deze anticonceptiemiddelen namelijk niet meer mezelf en werd erg labiel. Na een aantal jaren waarin ik eigenlijk niet goed wist hoe ik om wilde en kon gaan met mijn vruchtbaarheid wees een vriendin mij op een advertentie van Sensiplan. Dit was precies wat ik zocht, een methode die niet in de cyclus en de werkingen van het lichaam ingrijpt. Ik besloot samen met mijn vriend de cursus te volgen. Dit bleek ontzettend gezellig en leerzaam te zijn. We hadden het gevoel dat we eindelijk wisten wat we aan het doen waren! Al meteen wist ik dat ik zelf op een dag ook consulent wilde worden, omdat ik denk dat heel veel vrouwen eigenlijk op zoek zijn naar Sensiplan! Zelf ben ik na 3,5 jaar Sensiplan gebruik nog steeds heel blij met de methode. Het zit nu helemaal in mijn systeem, waardoor het eigenlijk geen enkele moeite meer kost. Ik hoop veel vrouwen en stellen iets mee te geven voor het leven als Sensiplan consulent. 

Mara van den Berg