“Sensiplan respecteert je lichaam en dat van je partner en dat vind ik heel belangrijk.”

Een tijd lang slikte ik de pil. Hier was ik nooit erg tevreden mee, maar ik had er tegelijk ook geen duidelijke ‘last’ van. Pas nadat ik enige tijd was gestopt met de pil en Sensiplan leerde kennen, werd mij duidelijk hoeveel invloed die hormonen eigenlijk hadden op mij. Sensiplan respecteert je lichaam en dat van je partner en dat vind ik heel belangrijk. Het is een natuurlijke en eerlijke methode. Ik wilde graag de hoge betrouwbaarheid van Sensiplan behalen en volgde de basiscursus. Dat was ontzettend leuk en leerzaam. Er kwam allemaal kennis voorbij die ik al veel eerder had willen hebben. Kennis die ik ook iedereen gun die een bewuste keuze wil maken met betrekking tot zijn vruchtbaarheid. Ik ben consulent geworden omdat ik deze waardevolle kennis door wil geven en omdat ik het ontzettend boeiend vind mensen te begeleiden om hun persoonlijke weg met Sensiplan te vinden.

Guénaëlle de Graaf (Consulente in Amsterdam)