“Ik vind het fijn dat mijn lijf gewoon mag werken zoals het is bedoeld zonder dat daar iets aan toegevoegd of afgehaald wordt.”

Sensiplan is voor ons een hele fijne, verrijkende en bijzondere anticonceptiemethode. Naast dat je hiermee een zwangerschap kunt voorkomen op een hele natuurlijke manier vinden wij het ook echt verrijkend om zo bewust met je cyclus bezig te zijn en elke maand opnieuw weer te zien hoe mooi een vrouwenlichaam in elkaar zit. Daar zit voor ons overduidelijk een Bedenker achter, die dat met veel zorgvuldigheid en precisie gemaakt heeft. Het feit dat je samen de cursus volgt, en ook samen zicht hebt op het verloop tijdens je cyclus, geeft een gedeelde verantwoordelijkheid waardoor het echt voelt als iets van samen.
Wij willen graag gezond met ons lichaam omgaan en ervaren dit o.a. door Sensiplan. Er hoeven geen hormonen aan te pas te komen, ik vind het fijn dat mijn lijf gewoon mag werken zoals het is bedoeld zonder dat daar iets aan toegevoegd of afgehaald wordt. De combinatie met het gebruik van condooms in de vruchtbare periode werkt voor ons prima, het maakt het vrijen zonder condooms zelfs nog fijner omdat dat dan weer eventjes geleden is! Deze methode zou meer bekendheid moeten krijgen, dan zou er veel animo voor zijn!

Dominique en Ian