“Het gebruik van de anticonceptiepil beviel ons niet. Ik had hier ook verschillende bijwerkingen van.”

Zelf ben ik een hartpatiënt. Hierdoor werd een zwangerschap streng afgeraden. Zo zochten we naar een passende oplossing. Het gebruik van de anticonceptiepil beviel ons niet. Ik had hier ook verschillende bijwerkingen van. We kwamen in aanraking met Sensiplan, hebben de basiscursus gevolgd en kunnen ons inmiddels ervaringsdeskundigen noemen.

Na verloop van tijd ging het met mijn gezondheid wat vooruit. Voorzichtig werd er in de richting van een zwangerschap gedacht. Onderzoeken volgden. En ja, alles leek erop dat het hart deze inspanning op dit moment wel aan zou kunnen.

Cursus bij kinderwens was niet nodig. We konden de gebruikte methode andersom toepassen. Niet als anticonceptie, maar als conceptie. We kunnen jullie vertellen, ook dit werkt!

Op dit moment mogen we genieten van een prachtige, gezonde zoon! De zwangerschap en de bevalling zijn heel voorspoedig verlopen. En nu op naar de borstvoedingcursus…

Anoniem